top of page

Tjuvkika? 

Har staden du bor i inte tillgång till utbildningarna ännu? Inga problem! Tills dess kan du tjuvkika på samtliga introduktionsvideor till utbildningarna här (+ några extra delar)! 

Webbsidan-07.png
Webbsidan-06.png
Webbsidan-08.png

Instagram

Del 1 - Introduktion

I den här delen får du veta vad Instagram är och hur plattformen har utvecklats sedan den lanserades 2010. Vi berättar lite om de grundläggande funktionerna och hur man som företag kan använda sig av plattformen. Vi berättar också om @finemangetfeedback som stöttar dig längs med vägen.

Instagram

Del 5 - Texter

Text är ett värdefullt verktyg när du vill kommunicera med mottagarna, uppmuntra till aktivitet och driva trafik till din webbplats. I den här delen går vi igenom vad du ska tänka på när du utformar dina texter – bland annat hur du skapar och använder en CTA och hur du lyckas med radbrytningarna i längre texter.

Facebook

Del 1 - Introduktion

I den här utbildningen kommer vi att fokusera på Facebook som marknadsföringsverktyg för ditt företag och i den första delen går vi in på bakgrunden till Facebook, olika funktioner och vikten av att marknadsföra ditt företag på just Facebook. 

Facebook

Del 8 - Livevideo

Sända live? Skulle det kunna vara något? Vi berättar vilka som bör sända live och hur man gör. Möjligheterna är många och livesändningar kan också ge en ordentlig kick för er som företag. Interagera med era kunder i realtid på Facebook!

VM

Visual Merchandising

Del 1 - Introduktion

Visual Merchandising – Det framgångsrika verktyget att skapa upplevelse!

Vill du se mer?

Om du vill se hela utbildningarna och på så sätt få chansen att utveckla din verksamhets marknadsföring ännu mer kan du kontakta oss genom att klicka på knappen nedan!

bottom of page