Finemanget svart_kommunikation.png

Design

VISUELL IDENTITET

Den visuella identiteten utgör grunden för ett konsekvent uttryck och gör varumärket lättare att känna igen. Behovet av en tydlig visuell identitet ökar också i takt med alla olika framväxande kanaler i vilka man bör och vill synas i. Då är det viktigt att ha ett enhetligt uttryck att hålla sig till så att varumärket kan verka i olika kanaler men fortfarande behålla sin unika visuella prägel. 

Den visuella identiteten bör genomsyra företaget såväl externt som internet.

En visuell identitet innehåller logotyp, färger, och typsnitt. Utöver dessa kan den även exempelvis innehålla grafiska element, mönster, riktlinjer kring bildspråk eller tonalitet för all kommunikation.

En visuell identitet kan också kallas grafisk profil och presenteras i en grafisk manual. I manualen beskrivs alla de grafiska element som utgör den visuella identiteten och riktlinjer kring hur elementen ska användas. 

Vi på Finemanget Kommunikation kan hjälpa er att skapa eller uppdatera er visuella identitet. Om behovet finns (exempelvis om ni är flera som skapar innehåll och kommunicerar med medarbetare och kunder) kan det vara aktuellt att ha en grafisk manual. En grafisk manual kan vara enkel på endast en sida eller två, men också mycket omfattande än så.

 

Design

WEBBSIDA

Vi hjälper dig att ta fram en webbsida från scratch.

Genom plattformen Wix skapar vi din webbsida helt enligt 

logor_Rityta 1.png
logor_Rityta 1 kopia 3.png

Vi har gjort webbsida till bland annat Fillers by Me, Lelab produkter, The Master, KeBe cykel & motor, Livin station hotel, Liva Assistans, Sallad&, Götlunda Sliperi, C&C wellness.  

logor_Rityta 1 kopia 2.png
 

Design

FÖRPACKNINGSDESIGN

Text kommer. 

Text kommer. 

 

Design

ILLUSTRATIONER

Text kommer. 

Text kommer. 

 

Design

LOGOTYP

Vi 

Vi har tagit fram mängder av logotyper till olika företag inom olika branscher. Utöver de som presenteras här nedan har vi även tagit fram logotyp till bland annat: U&A kompetens, Stark assistans, Sharestorm, Norrpalatset AB, Mat för Dig, Liva Assistans, Konstrakta, Hygienteamet, C&C wellness och Alväng Entreprenad. 

looogo_Rityta 1.png
looogo_Rityta 1 kopia.png
looogo_Rityta 1 kopia 2.png
logotyper till Finemangets webb_Rityta 1
logotyper till Finemangets webb_Rityta 1
logotyper till Finemangets webb_Rityta 1
looogo_Rityta 1 kopia 5.png
looogo_Rityta 1 kopia 3.png
logotyper till Finemangets webb_Rityta 1
 

Design

ÅRSREDOVISNING

Text kommer. 

Text kommer. 

 

Design

TRYCKSAKER

Vi kan hjälpa er med hundratals olika trycksaker, exempelvis: 

  • Broschyrer

  • Böcker

  • Visitkort

  • Banderoller

  • Limmade häften

  • Skrivblock

  • Flygblad

  • Etiketter 

  • Skyltar

  • Flaggor 

       ... och mycket mycket mer!

Vi hjälper er från idé till färdig produkt. Har ni redan ett eget original så trycker vi. Har ni det inte så hjälper vi er hela vägen. På de flesta produkter har vi prover som ni kan komma och titta och känna på. 

Oavsett om ni söker billiga visitkort snabbt eller vill trycka ett exklusivt magasin så kan vi hjälpa er.