Vi finns här för er när ni önskar hjälp med 

eller vill lära er att själva bemästra er närvaro i 

Sociala medier

IMG_0095.JPG

För er som vill sköta det mesta själva

KAN SJÄLV!

Kan själv-paketet är för de företag som känner att de själva vill skapa och publicera innehåll i sina sociala kanaler. Har ni medarbetare som har tid och intresse för sociala medier kan detta paket vara perfekt för er! Vi startar upp en sida där er logotyp, era typsnitt och färger ligger inne, sedan kommer ni på en workshop hos oss under ett par timmar och vi hjälper er igång med tänket och skapandet av innehåll! 

3 500

IMG_CDFF9B1845D6-1.jpeg

För er som behöver innehåll!

GÖR OSS FINA

Vill ni ha hjälp att ta fram kommunicerande material som ni kan publicera i era sociala kanaler? Genom stor kompetens inom grafisk formgivning, copywriting och fotografering kan vårt team ta fram material för hela året! Behöver ni en fotografering av verksamheten eller av era produkter? Det fixar vi. Behöver ni beskrivande illustrationer eller flödesscheman? Det fixar vi.

10 000

Realistic.jpg

För er som vill kunna "släppa det"

KOMPLIT

Genom vårt Komplit-paket ser vi till att skapa och publicera innehåll i en eller flera av era sociala kanaler. Arbetet föregås av ett möte där vi reder ut syftet med er digitala närvaro och skapar en strategi för den. Utifrån er grafiska profil skapas material som sedan publiceras löpande och enligt ett förutbestämt schema om så önskas. Priset beror på hur mycket ni vill synas, kontakta oss för mer information. 

10 000