FINEMANGET

08 403 099 33

JÄRNVÄGSGATAN 22, 703 62 ÖREBRO

HEJ@FINEMANGET.SE

ÖPPET "DYGNET RUNT"

  • Finemanget på Facebook
  • Finemanget på Instagram
  • Finemanget på Instagram
  • Finemanget på LinkedIn
Finemanget white_millennials.png

Sociala medier

Det mest effektiva sättet att skapa en relation med dina kunder, stammisar och framtida gäster är via sociala medier. Vi vet dock att det är något lättare sagt än gjort  - men som tur är hjälper vi dig hitta rätt i sociala medier-djungeln.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och mål.

Faktureras 500 kr/h.

Ex. en väl uppdaterad Instagram tar cirka 9.5 h/månad. Månadspris ex. 500x9.5= 4 750 kr.

Instagram

Ett forum där vi tidigare sett att många trender skapats. Lätt att skapa hype kring företag och produkter med hjälp av hashtags samt händelser. Når en yngre målgrupp.

Facebook

Enkelt att nå stor spridning genom interaktiva funktioner såsom delning, likes och kommentarer. Ett socialt forum där idéer och nyheter lätt får spridning. Når en äldre målgrupp än på Instagram.

Snapchat

En mindre känt forum bland den äldre generationen men ungdomarnas favorit! Här kan man nå ut till många ungdomar och det är enkelt att skapa roliga kampanjer med hjälp av tex filter.

Annonser

Med hjälp av sociala medier annonser får dina inlägg spridning och kan nå ut till en större grupp människor, som genom filter kan preciseras efter er exakta målgrupp. Vill du marknadsföra en kampanj, visa upp en nyhet eller bara få en följare boost? Vi hjälper dig skapa kreativa annonser som når din målgrupp.

 

Vi skapar annonser efter din målgrupp och efterfrågan för 25% av annons budgeten. För Snapchat tillkommer 800kr/st för produktion. 

Vill du ha hjälp med dina sociala medier? 

Här är ett urval av våra tidigare kunder!